Ana Sayfa > DXpedition ve Özel Gün Çalışmaları ***
TC88TC
TA1PB:
Hüsnü hocam gönderdiğiniz link artık bilgisayarımdaki ecza dolabı olarak nitelendirebileceğim sık kullanılanlar kısmında müstehak olduğu yeri aldı...:) Görsel bir şölen diyebilirim ancak... Sayfa başında yer alan el yapımı keyler beni yıllar öncesine götürdü inanın...İlk mors çalışmalarımı eski telli dosyalardaki tenekeden yapıp bir buzzer devreye yassı pillerle besleyecek şekilde raptiye ile monte ettiğim bir tahta parçasından oluşturmuş ve bununla çalıştığım yani alışık olduğum için köprünün ayağındaki denizcilik işletmelerine ait o meşhur binaya sınav için giderken ,yabancı olduğum bir maniplede hata yapabilirim endişesiyle yanımda götürmüştüm...Orada hayatımda ilk defa canlı olarak gördüğüm vhf üstten tırnaklı el cihazlarıyla beni o elimdeki acayip malzemeyle karşılayan ağabeylerimin yüzüme nasıl baktıklarını hala bugün gibi hatırlıyorum....:) Ama sınavda kullanılacak manipleyi gördüğümde ve hele hele tıkırdatmaya başladığımda aldığım keyfi kelimeler tarif edemez...Kontak yüksekliğini ve yayın sertliğini ayarlamayı ilk defa orada öğrenmiş oldum ve pamuk gibi bir maniple kullanmanın keyfini ilk defa orada yaşadım.....Güzel günlerdi be hocam....Hakikaten bu link ilaç gibi geldi......Saygı ve hürmetlerimle.....73 de TA1PB / EDİRNE
TA4CS:
Öncelikle geçmiş olsun diler.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.Aydından 73s
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git