Değerli arkadaşlar.
Yeni bir windows kuruyorum. Format atmak asla adetim değildir. Yaptığım iş
Windows ve
program files klasörlerini silmektir.
Eskisini tamamen silemedim ufak bir kırıntı kaldı. Kırıntının bulunduğu WINDOWS klasörünün ismini WI yaptım. Gel gör ki bu WI klasörünü hiç silemiyorum. Klasörün içinde $ ile başlayan acayip yazıılmlar var. Silme işlerinde acemi olduğumu sanmayın. Hiç birşey yapamazsam açarım
Unlocker programını buldozer gibi kaldırır atar.
Fakat bu defa öyle olmadı. Unlocker ve diğer silici progranlar silmekte başarılı olamadılar.
Ccleaner--
eraser --
deletedr...programlar da başarısız. Bu klasörü İbret olsun diye
kesmetoduyla masa üzerine aldım. Ancak bu gün ücretsiz bir toplu utilite programı olan
Turan Utilities ile silinebildiğini gördüm.
Program 20 küsur utilite işlemini profesyonelce ve emsallerinden açık farkla üstün olarak yapıyor. Tabii içlerinde tehlikeli programlar ve uyarı yazıları da içeriyor. Benim kullandığım yazılımın boyutu 8MB
TuranUtilitiesSetup Şimdi bunun 9MB liği çıkmış. Ücretsiz Silme, silmenin her türlüsü, (Uninstaller, Disk cleaner, wipe Disk, Delete empty Folder, permanent delete, delete history) defragment , checkdisk, registry cleaner ve registry defrag, Duplicate file find, data , Minimal PC, System informations, recowery, fix shortcuts, Startup Manager, Service manager, Gaming PC, Spilitter, Batch files..[/color]..
Program ücretli hale gelmeden veya programın başına bir iş gelmeden programı kaynağindan indirmenizi öneririm. Arama motorları size yol gösterecektir
73! Hüsnü Köktürk
husnu66tr@yahoo.com