Tolga bey merhabalar,
Evet haklısınız cihazın kendi orjinal coupleri (GCU 935) mevcut ve halen kullanmaktayım,sistem oldukçada başarılı,sizinde tahmin ettiğiniz gibi hem deneysel amaçlı olarak,hemde yeni aldığım ve atelyede kullanmakta olduğum ikinci sunair gsb-900 cihazında denemek maksadıyla yaptım.Resimde gördüğünüz transceiver (TA1AIC) İsmail beyden almış olduğum 2.cihazdır,ayrıca bu cihazda anten coupler ünit yerine kw kontrol üniti bulunmakta yani orjinal lineer kontrolu için üniti mevcut,ben lineer kullanmadığım için şu an devre dışı,ancak coupler ünit bulunduğunda kw kontrol ünit ile değiştirmekde mümkün.
Sunairin kendi coupleri oldukça randımanlı ancak antene yakın kullanma (dışarıda kullanma) zorunluluğu var,yani cihazınızın üstüne koyup kullanamıyorsunuz,anteninizi ara kablo kullanmadan direkt olarak couplere dışarıda bağlamak zorundasınız
1. istasyonumda sistemin kuralına uygun montajla orijinal coupleri kullanmaya devam ediyorum.Kar kış demeden hizmet vermeye devam ediyor,ufak tefek arızalarınıda kendim hallediyorum,problem yok.Ama ne olur ne olmaz malum bu cihazların yedek parçalarını bulmak mesele,hazırlıklı olmaktada fayda var :)
Sakarya'dan selam ve saygılarımla.