Ana Sayfa > DXpedition ve Özel Gün Çalışmaları ***

TC90TC-TC90A

<< < (3/3)

TA2BN:
Şua bey ve sayın arkadaşlarımız,
Bu yıl (2013) CQWW  SSB ve CQWW CW Yarışmalarına katılım için  TC0BOZ özel çağrı işareti alınıp, BOZCAADA 'dan CQWW SSB Yarışmasına TA istasyonu  olarak katılım yapılmıştır.
Zorlu bir yarışma olan CQWW  SSB ,de ülkemizi başarı ile temsil edebidik ise ne mutlu bizlere,katılımcı arkadaşlarımız:TA2LJ,TA2FETA1U,TA2DO,TA2BN.
Aceleye geldi:QRZ com icin yarin kayit yapilcak, bu gun de tacallbook icin kayit yapildi.
73, de TA2BN.

TA2AD:
Sevgili Rebi ,
Öncelikle takımı yaptıkları güzel işten dolayı tebrik ederim .
Yarışma esnasındasınki güzel enstantenelerinizi web den izleme fırsatına nail oldum ,
Takımın yaptıkları işten ne kadar zevk aldığı her kareye yansımış , aranızda olmayı böylesine zevk ve özveri ile yaptığınız çorbaya bir tutam tuzda ben atmayı çok isterdim .

Bu Yarışmada emeği geçen TA temsilcisi tüm ekiplere bir kez daha teşekkür ediyorum ,
bu hobinin aslında ne olduğunu ve nasıl yapılması gerektiğini , birlik beraberlik içerisinde bu hobiden nasıl zevk alınıp nelerin başarılabileceğini bizlere gösterdikleri için .

Allah muhabbetinizi daim , başarılarınızı devamlı kılsın .

TA1PB:
TC90TC 3700+ QSO ve ismine yakışır bir dxcc rakamına ulaşmış olarak tamamlandı...

TA1ED:

3700 qso +son akşam 102  qso'da benden= toplam 3802 qso . bu yıl bu kadar.      şimdi, TC301B  cağrı işareti  havada.

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'nin 30. Yıl dönümü sebebiyle,01-17 Kasım 2013 Tarihleri arasında yapılmaya başlayan bu  çalışma için
Tüm radyo amatörlerini qso yapmaya ve imkanı olanları çalışmanın daha fazla ses getirmesi adına dx.cluster'e  spot atmasını tavsiye ederim.selam ve saygılarımla

TA1ED
   METİN KORKMAZ
       TEKİRDAĞ

01-17 Kasım: TC301B -Kuzey Kıbrıs'ın Türk Cumhuriyeti'nin 30. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yıldönümü / 30. Yıl sebebiyle 

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git