Dündar abi merhaba, çok teşekkür ederim. Ben hem sizin hemde Hüseyin hocam TA3EN, Mehmet hocam TB5X, Şua bey TA2AD, Ekrem hocam TA4EM, sayısız yabancı radyo amatörü ve unuttuğum diğer qrp meraklısı radyo amatörlerinin çalışmalarını izleyerek bu işlerin yapılabilirliğini gördüm ve heves ettim.
Bu arada, sonunda neden hep öğretmenlerin ve emeklilerin QRP'ci olduğunu çözdüm
Bu iş o kadar çok boş vakit istiyorki, ancak sınıf öğretmenliği gibi bir meslek sahibi yada emekli olmak gerekiyor.
TA3EN, TB5X, TB5CVN sınıf öğretmeni, bu arada kardeşimde sınıf öğretmeni olduğu için zaman konusuna hakimim
Ben yine vakit buldukça uğraşmaya devam ediyorum. Bir kaç ay içinde hazır olacak 2 bant 20-40m çalışacak, yine sadelikten yana düşük maliyetli, süper heterodin, bu sefer mosfet çıkışlı, cw için bant genişliği ayarlanabilir, yine cw için üzerinde elektronik keyer olan, vfo'su küçük ve grafik ekranlı bir qrp daha yapmak için uğraşıyorum. Pcb daha kaliteli, çift yüzlü olacak.
Fiyat avantajı ve küçük olması için nokia 5110 ekranı kullanıyorum, umarım kısa dönemde piyasadan kalkmazlar...
http://www.ebay.com/itm/84x48-Pixel-LCD-Module-Blue-Backlight-Adapter-LED-PCB-For-Nokia-5110-Arduino-/400732779850?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d4d88f54a73