Ahmet Mete ve Cem Bey,
Dilekleriniz için teşekkür ederim, sağolun,
Ali kardeşim,
Kutu ebadları en altdaki fotoğrafda var lakin, bu benim elimde olan malzemelerin durumundan böyle şekillendi, sen istediğin ölçüde yapabilirsin, benim elimde var olan malzemeler beni sınırlandırdı, kısacası spesifik bir ölçü veremeyeceğim, sadece fikir vermesi için paylaştım, tasarım çok esnek bir durum...sen istediğin renk ve ebatda PLEXIGLASS kullan bence...
RF kaçırma konusuna gelince eğer bizim etrafımızdaki radio sinyallerini görme yeteneğimiz olsaydı sanırım akıl sağlığımızı bozardık, bırak bu kutudan da RF kaçsın adı üstünde QRP ... o kadar kusur kadı kızında da var...
Sen bana kullanacağın malzeme ebadlarını ve aklından geçen kutu boyutlarını söyle ben sana panel çizerim.
Bu arada BAKMAK ve GÖRMEK farklı şeyler...Görme yeteneğini geliştir (Bunu neden yazdığımı da biraz düşün bakalım !)
Mustafa'cım,
Sen projeyi geliştir yeter ben ona da yer bulurum, bu arada FM alıcının içine bir tane 12V 6A switch mode güç kaynağı sıkıştırdım; takımdaki her modül bundan beslenecek dolayısıyla bir hayli kompakt bir takım oldu.
Haberleşmek üzere.
Bu arada bunun adını ne koyacaksın ?
Elgin SAYINALP
de TB2NDY
Astana - KAZAKHSTAN
73