Zorlama yok Zevk Aldım, Aldık, Alıyoruz, Alacağız, Alacaklar ..................................
Log gönderilir ve Helmut Mueller DF7ZS 'den teşekkür mesajı alınır. (Aslında Robot mesajıdır)
Gönderilen mesajda Log'unuz ve içeriği satırları e-posta konu başlığı hakkında puanlama yapmışlar çok hoş bir durum.
Yarışma hakikaten kazık (afedersiniz) bir görüntüdeydi ilk günü tarih saat karmaşası yüzünden boş geçmek zorunda kaldım. Sadece 18 saatlik bir (ara ara bölmeler vatandaşlık görevi , yemek v.s) çalışma ile tamamladım.
Yarışma içerisinde birçok Brezilya, Arjantin, Amerika , Kanada, Japonya istasyonlarını
duydum yada öyle anladım. Yukarıda kazık benzetmesini kullanmam CW acemiliği yarışmanın bilinmezlikleri Ülkemden bir bileninde pek çıkmaması nedeniyle Log programı ve yarışmayla başbaşa kalmaktan ibaret oluşudur.
En büyük kötülüğü DM0B istasyonuna yapmış olmam beni çok üzdü zira adam yada adamlar beni nerede yakalasa QTC ? gönderip durdular her defasında SRI NO QTC demek zorunda kaldım bu istasyon belki 10 defa sormuştur.
Zaman ilerledikçe işler iyice sarmala girdi sinyali kuvvetli iyi duyuştuğumuz her istasyon QTC sormaya başladı . Dedimki ya çatlayacan yada çatlatacan dene bakalım.
Birine hadi gel al sana QTC dedim (tabi öyle mahalle diliyle söylenmiyor) başladık QTC vermeye her birini 3-4 kez tekrarlamış olabilir 10 QTC x 3 ila 4 = 30 ila 40 çatladım ve çatlattım . Aslında gönderdimmi QTC verdimmi halen emin değilim
ama sonunda adamlar QSL x/xx QTC OK yada CFM dediler (yada bıktılar yeter kardeşim sende kurtul bizde kurtulalımmı demişlerdi acaba ! )
Topu topu üç beş QSO yaptığımız zevkini çıkartalım diyerek , Dedimki çatlasakta, çatlatsakta oluyormuş koyver gitsin.
Neyse Pazar Akşam oldu kafa beyin kalmadı (çok bişey yapmasakta) bitirdim lokal saat 01:00
N1MM ve yarışmayla ilgili detayları ayrıca yazacağım , bir yarışmanın daha sonunu gördük daha nice yarışmalara temennisiyle ......
Sağlıcakla