Ana Sayfa > DXpedition ve Özel Gün Çalışmaları ***
TC5OCK
TA3EP:
Afedersiniz dxsummit'de spotlamışlar, en son 10m bandında 28450 de spotlanmışsınız.
TA6MD:
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin Başarılar diliyorum.sizlere destek olmak adına diğer arkadaşlarında belirttiği gibi frekans bilgisi verirseniz çok iyi olacak.
Saygılarımla
TA3EP:
Şu anda 14.200 deler, pile up altında çalışıyorlar. Propagasyon iyi değil, beni duymuyorlar ne yazık ki :(
TA5FA:
14220 çalışıyor arkadaşlar
ve aşağıdaki ekran kopyasını koyduğum alçakca spot'a da maruz kalıyoruz. Ve yalan yanlış çağrı işareti ile spot atmış korkak alçak milliyetini biliyorum o alçağın...
Yılmak yok çalışmaya devam arkadaşlar. Demekki http://qrz.com/db/TC5OCK sayfasındaki bilgiler işe yaramış alçaklar sizi.
TA3EP:
Özür 14220 olacak yukarıda yanlış yazmışım. Mehmet bey sizi duyuyorum ama size sesimi duyuramıyorum. Asılsız iftiracı spotlara rağmen pile-up ile çalışıyorsunuz. ABD den bile çağrı yapan istasyonlar var. Bir çok istasyon "çağrı işaretiniz çok güzel" diyor. Size çağrı yapmaya devam edeceğim, belki sesimi duyururum. Başarılar dilerim, hep birlikte çalışmaya devam. 73
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git