Sayın O Z ,
Biz bize yaklaşan herkese yardım etmeye hazırız yeterki yaklaşın kimseye öcü demedik kimseninde bizi öcü olarak görmesini istemedik.
Yeri gelmişken biz paylaşmak için varız bildiğimiz herşeyi paylaşıyoruz. Hiçbir dernek, oluşum, müdürlük, başmüdürlük, şube, şubecik, departman, bölge, v.b yanlı yansız her türlü ayrımcılıktan uzağız uzak kalmaya da devam edeceğiz.
Hedefimiz belli DX ve CONTEST'ler ile TÜRKİYE adını her platformda listeletmek sessiz bir toplum olmamak heryerde sesimizi duyurmak.
Bize katılan yolumuzda yoldaş olan olmak isteyen varsa başımız üstünde yeri var , olmayanlarında canı sağolsun.
Yaklaşık 1,5 yıldır Contest istatistiği tutuyorum evvel zaman içinde katılım yapanları birden katılmaz olarak görebiliyoruz. Son bir yıl içinde katılmaya devam edip birden kesenleride görebiliyoruz. Bunun yanında Sayın TA3EP, Siz Sayın O Z , TA4CS , TC3CP , TA5BS istisnasız ve fire vermeden katılımlarını görebiliyoruz. (İstatistiklerime bakıp ilave edeceğim değerli arkadaşlarım var)
Sürekli katılıp bıçak keser gibi katılımı kesmesini kendi öz iradesi olarak nitelendirebiliriz ancak bizi herhangi bir oluşumun yanlısı yanılgısına düşüp kestiyse çok üzülürüz "HİÇKİMSENİN YANINDA YADA YANDAŞINDA DEĞİLİZ SADECE TÜRKİYE SEVDALISIYIZ"
İstikrarlı katılımlarında dolayı yukarıda saydığım değerli yoldaşlarıma ve ismini sayamadığım ama sonradan ilave edebileceğim arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu iş gönül işi elbette 1 QSO 'da kabulumuz daha fazla QSO'da ancak kemik kadroyu oluşturabilmemiz için daha çok istikrarlı katılımcıya ihtiyacımız vardır. Kemik Kadro ( TA CONTEST için istikrarlı katılımcı yani 300 yarışmacı çıkartacak ise 350 olur ama 300 altına kesinlikle düşmez)
2m/70cm ile amatörlük geçmez gelin sizde katılın sizinde uluslararası arenada sesiniz duyulsun. Bu yıl Ermeni diasporasına dikkat bizim sesimiz kısıksa onların volümü açılacaktır.
73