Ana Sayfa > Ödüller, Diplomalar ***
ARRL DXCC ÖDÜL PROGRAMI DURUMUMUZ(ödülü aldıkları anki kredileri içerir)
TA5FA:
Birkaç gün önce bir üstadımız yaşayan değerlerimizden TA1AL Musta İlter ile istişaremiz oldu, iyide oldu istemden de olsa bazı hatalarımı görme fırsatını verdi. İstemeden de olsa deyimi yerinde olmalı ki tüm analizlerimi ve yazılarımı gördüğüm değerlere ve listelere göre düzenlerim-düzenledim.
Aslında iyiki de hata yapmışım az önce bana ulaşan bilgi ve belgeler, bana bir kez daha bazı değerlerimizi çok erken kaybetmişiz i tekrar yaşattı gözlerim yaşardı desen yeridir (bugünlerde epeyce gözlerim yaşarır oldu hem sevinçten hem üzüntüdenmidri nebileyim işte ondan)
DXCC ödül listesini ARRL kaynaklarında almıştım bu bilgileri derledikten sonra aklıma da gelmedi değil hani yani, TA2BK rahmetle anıyoruz listelerin verdiği bilgiler ışığında hata yapmışım malesef.
Çoğumuz 5BDXCC veya HONOROLL alır bakarım keyfime deriz aslında pratik te alsanızda zaman içerisinde özellikle HONOROLL'ü kaybetme olasılığınız çok. Nasılmı ?
HONOROLL İÇİN 330 DXCC ulaştığınızda alabiliyorsunuz Ancaakkkkkkk daima refresh tutmanız ve 340'lara doğru gayret göstermeniz gerekiyor ki ödülünüz tehlikeye girip listeden düşmeyesiniz. Tam da bu durumu yaklaşık 1 ay önce Büyük Başkan TA2AD ile telefonda konuşmuştuk hep biz TA2BK yı HONOROLL bilirdik deyi evet öyleymişte ancak gelin görünki değişen siyasi-coğrafi-jeopolitik dengeler bazı DXCC leri zaman içerisinde delete yani iptal konumuna getiriyor eğer bu iptalleriniz artar ise 330 DXCC toplamınızdan aşağı düşerseniz HONOROLL listesinden düşüyorsunuz. Yani HONOROLL aldım cepte deme şansınız yok .... Tıpkı TA1AZ - TA2DS gibi......
TA5FA:
5BDXCC için;
3,5 Band tamam geriye kaldı 1,5 Band buçuklu olurmu olur çeyrekli yine olur :):):):):) 80mt beni epeyce yoracak gibi JT65 'e yönelme vaktidir.
TA5FA:
İlk mesajdaki listemizi bu akşam tazeleyeceğiz bakalım kimler listeye girmiş "Büyük Başkan TA2AD kesin listede" Postacılarda ona çalışıyor hem gönderirken , hemde gelirken :):):):)
TA5FA:
Çağrı işaretine göre sıralamadır. 17-05-2016
TA8A Allah seni başımızdan eksik etmesin...Sağolasın varolasın.
Evirip çevirip sıralayabiliriz MIXED sıralaması
SSB sıralaması
TA1CM:
Mehmet Bey bu güzel çalışma birçok arkadaşımızı motive ediyor. Kutluyorum sizi. Bu arada Mustafa İLTER Abimizi yürekten kutluyorum. Şeref listesi için 310 yetebildiğini bilmiyordum. 310 en geç 2017 için HEDEFİM olacak. Allah sağlık versin..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git