Ana Sayfa > Ödüller, Diplomalar ***
ARRL DXCC ÖDÜL PROGRAMI DURUMUMUZ(ödülü aldıkları anki kredileri içerir)
TA1L:
Mehmet Bey daha önce yazdığım gibi 2014 Temmuz'unda, 43 yıl önce 2W CW QRP çalışarak başladığım, 80'li yıllarda Avusturya sonra ülkemizde Satellite'ından EME'sine, gökdelen/uçak yansıtmasından, meteor scatter'a, Amtor'undan Packet Radio'suna kadar her konusunda çalıştığım hobime geri dönüş yaptım. O dönemde verdiğiniz gaz ile bir süredir ara verdiğim contest'lere, DX avına tekrar başladım ve o zaman kendime bir hedef koydum:
Sadece bu tarihten itibaren yapılmış ve sadece LoTW kullanarak, tüm HF bandlarında ve modlarında DXCC yapmak ve bunu kendi yaptığım 23 metreden kısa tel antenler ile gerçekleştirmek. Amacım propagasyonun iyi olmadığı zamanlarda bile düşük güç ve basit antenler kullanıp, sadece operatif bilgi ve yetenek ile bunun yapılabileceğini ispat etmekti. Bir tek kağıt QSL kullanmadan, Temmuz 2014'te başvurduğum LoTW'yi hesabımla CW, Phone, Digital, 80, 40, 30, 20, 17, 15, 12,10 metre bandı DXCC'lerini almamdaki en önemli etmenlerden biri de büyük emek hazırlayıp ARRL'in PDF dosyalarından tek tek ayıklayıp yaptığınız bu DXCC listeleri.
Amatör camiamıza yaptıklarınız için çok teşekkür ederim.
TA5FA:
Ercan Bey sizi tebrik ederim ;
Aslında bu skorlar ve bilgiler hobimize yeni başlayanlar için hedef olmalı zira bilgi beceri açısından diplere doğru gidiyoruz.
TA5FA:
25-04-2018
Bir önceki listemize göre sayı (çağrı işareti) artmamış 38 Ancak slot derecelerini geliştirenler olmuş.
TA5FA:
Grafik üzerine tıklarsanız büyür.
Aşağıdaki iki grafik Dünyadan sayıları yansıtır.
23-06-2018
Bir önceki listemize göre sayı (çağrı işareti) 1 artmış 39 olmuştur (Sarı renk) slot derecelerini geliştirenler olmuş (Kırmızı renk).
TA5FA:
20-07-2018 güncelliğin dedir.
Grafik üzerine tıklarsanız büyür.
Aşağıdaki iki grafik Dünyadan sayıları yansıtır.
Bir önceki listemize göre sayı (çağrı işareti) 1 artmış 40 olmuştur (Sarı renk) slot derecelerini geliştirenler olmuş (Kırmızı renk).
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git