Ana Sayfa > DXpedition ve Özel Gün Çalışmaları ***

EP2A (İran)

<< < (5/7) > >>

TA4SO:
Mehmet bey Ukraynalı'ya artık nasıl kızdıysa, hafta sonunu EP2A'ya ayırmış sanırım :)

73

TA5FA:
Haklısınız Şadan Bey dün sabah çok kızdım ve bir gözüm DXcluster spotlarında diğer gözüm Voacap  adım adım takip ettim. (Voacap pek tutmadı ama)

Şunu söyleyebilirim; Band 'a ilk düştüğü anda yakaladınız yakaladınız (100W ile)  aksi mümkün değil yakalayamıyorsunuz zira KW lık lar bir üşüşüyor içinden sıyrılmanızın imkanı yok hep bunu yaşadım .  Birde spotlayanlar up'ı bir net yazsalar daha kolay olacak ta namıssızlar up1 deyip geçiyorlar.

Hatta 10m için birinde kaçırdım, başkalarıda kaçırmış olacak ki ; ne olur gel 10m neolur spotlarını okudum dedimki gelecek bunlar yine. Adamlar şunu yazdı SN 11-12 değeri görüşemeyiz . Bende umutdur deyi 28029'a çöktüm dedimki gelecekler ve geldilerde ufaktan ufaktan sinyal artmaya başladı . Dedimki millet çöreklenmeden yakalamam lazım ve mutlu son. 

Tam tamına 7:40 saat cihaz başında kalmışım tam emekli modu anlıyacağın.

Sağlıcakla

TA5FA:
SES KAYDI https://clyp.it/spth333l

TA2AD:
Mehmet kazayla oldu inan ,
kendimi kaybetmişim gözümü açtığımda böyleydi :)

TA4SO:
Mehmet Bey,

Çok haklısınız ben de 20m SSB de ilk gün aktif olduklarında denk geldi de yakalamıştım. Sonra 30m RTTY da 4 saat uğraştım.

Şua Abi, ilk günlerde baktım işaretiniz yok, İranı çoktan tamamlamıştır o, tenezzül etmemiş demiştim. Bakıyorum sizi de gaza getirmişler :)

73...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git