Evet ben de yeri gelmişken ülkemizde dx avcılığı için bu kadar çaba sarf eden Mehmet Bey'e teşekkür ediyorum.
Mehmet Bey, dediğiniz gibi burnumuzun dibindeki İran'ı 80m'de ben de yakalamak isterdim. Allah ömür verirse, bir daha ki çalışmaya diyelim.
Belki de bizim Türk amatörlerden bir grup oluşur da, komşuda bu çalışmanın benzeri yapılabilir.
EP2A grubunun dönmesine bir yandan üzülürken bir yandan da sevinmiyor değilim. Çünkü hafta sonu SP DX contestte yakaladığım Doğu Malezya ve gezinirken SSB QSO yaptığım Montenegro istasyonlarının onayıyla LOTW'de 97 onaylanmış DXCC'ye ulaştım. EP2A İran, bir türlü evlerine dönemeyen ve dx peditionu neredeyse süresiz çalışmaya çıkaran Etiyopya ET7L grubu :) ve yine geçen ay çalışma yapan Sri Lanka ekibi (Burada da Almanlar 6 ay sonra yükleyeceğiz yazmışlar beni fitil ettiler) LOTW'ye yükleme yaptıklarında 100 DXCC olacağım kısmetse.Artık 1 tane de sağdan soldan bulursam belgemi alabilirim. Yaklaşık 10 ay süren bu 100 DXCC macerasında TA5FA Mehmet Bey'in gazının etkisi çok büyük tekrar teşekkürler.
Şua Abi, malum biz pozitif bilim çalıştığımız falla falan işimiz olmuyor :) Ama sizi örnek alıp izleyince tahmin etmek zor olmuyor.
Selamlar, saygılar 73...