Ana Sayfa > Ödüller, Diplomalar ***

Samuel F. B. Morse Sertifikası

(1/5) > >>

TA1L:
Morse alfabesine ismini veren Samuel F. B. Morse'un 225'inci Doğumgünü anısına 14-27 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen bu etkinlikte, aşağıdaki diplomayı kazanmak için HG225MSE, HG225S, HG225A, HG225M, HG225U, HG225E, HG225L, HG225O, HG225R istasyonlarıyla çalışmak ve SAMUEL MORSE harflerini tamamlamak gerekiyor. Tekrar eden harfler için (M, S, E) o harfi bir kez çalışıp sonra sadece bir kez joker istasyonu olan HG225MSE  ile çalışmak yeterlidir, tekrar eden harfler kendi kendine çalışıldı durumuna geçiyor. Her band ve modda çalışabilirsiniz.

Online kontrol için: http://www.mrasz.org/morse-online-log-download

Tüm harfler tamamlanınca indirme (download) linki aktive oluyor.

Ben başlangıcı yaptım, herkese kolay gelsin, sertifikalarınızı buraya gönderebilirsiniz...

TA4CS:
   Ercan bey teşekkür ederim sorgulamada aşağıda resmini yayınladığım durumdadır Yaldız diplomayı indiremedim bir bakarsanız sevinirim saygılarımla Aydın'dan 73.

TA1L:
Coşkun Bey sadece joker istasyon HG225MSE ile çalışmışsınız, bu da size ikinci M,S,E harflerini vermiş. Şimdi yapacağınız S,A,M,U,E,L,O,R harfle biten istasyonların hepsini çalışmak. Bunu yapınca SAMUEL MORSE yazısının tümü koyu harf oluyor ve diplomayı almaya hak kazanıyorsunuz. Kolay gelsin.

TA5FA:
az kaldı ,  MSE  ve O   birazdan

TA5FA:
:)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git