Ana Sayfa > Ödüller, Diplomalar ***
Samuel F. B. Morse Sertifikası
TA2TC:
Nihayet....
TA2AD:
Cevat seni cani gönülden tebrik ediyorum ,
Bölgemden böyle bir radyo amatörü çıkması üstelik çok kısa sürede CW bir diplomayı haketmesi çok gurur verici .
Başarılarını devam ettireceğinden ve bizi daha çok gururlandıracağından hiç şüphem yok , yolun açık olsun .
TA2TC:
Şua Başkanım asıl ben Size teşekkür ederim. Gerçek radyo amatörlüğünün ne olduğunu gösterdiğiniz ve her zaman arkamda olduğunuzu hissettirdiğiniz için. İyi ki Sizi tanımışım ve iyi ki aynı bölgede yaşıyoruz. Bu arada her etkinlik için bıkmadan bizi bilgilendiren TA5FA ya ve her konu da yardımını esirgemeyen TA1ED ya da ayrıca teşekkür ederim. 73
TA2NC:
Maalesef bugün öğrendiğim bir bilgi beni derin düşüncelere sardırdı..
Samuel Morse 1847 yılında Morse haberleşme patentini,daha dogrusu telgrafı Bizzat Sultan Abdulmecit'in test edişinden sonra Beylerbeyi sarayında almış..
Keşke istanbuldaki arkadaşlar bu olayı bir etkinlik haline getirip dünyaya duyurabilse.
Wikipedia'dan alıntı
Morse received a patent for the telegraph in 1847, at the old Beylerbeyi Palace (the present Beylerbeyi Palace was built in 1861–1865 on the same location) in Istanbul, which was issued by Sultan Abdülmecid, who personally tested the new invention.[21] He was elected an Associate Fellow of the American Academy of Arts and Sciences in 1849.[22] The original patent went to the Breese side of the family after the death of Samuel Morse.
TA3D:
en sondaki R kaldı sertifika yok. etkinlik bitti sanırım hayırlı işler
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git