Bu izalatörün şeklini internetten gördüm tabiki benzerini :) nerde satılır nerden temin edilir kaç paradır bilmiyorum , yaptığım tel antenleri plastik su boruları ile bağlayıp kullanıyorum .
Başka bir iş için masa üstü küçük bir torna aldım sonra aklıma izalatör yapmak geldi . malzeme sanayide satılıyor peymelit midir ne dir tam hatırlamıyorum ama öğrenip bilgi vereceğim kilo ile satılıyor ve en sert olan , plastik dişli yapımında kullanıldığını ve çok sağlam olduğunu söylüyorlar hatta ilk seferinde sıkıştı ve tornanın motoru yandı :) .
25 yıllık amatörüm hic böyle bir izalatör elime gecmedi arkadaşlarında zor temin ettiklerini düşündüm bir vesile ile bir birimize kargo yollarken kutunun içererisine bir kac adet koyar , yolladığım arkadaşın cağrı işaretini üzerine yazar bir hoşluk olsun diye yollarım diye düşünmüştüm lakin adeti ortalama 5 tl gibi maliyet olunca başka ucuz bir malzeme bulmam gerekecek diye düşünmeye başladım bir adet yollayacak halimizde olmayacağına göre .
Satmak veya ticari bir düşüncem yok ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ip gecirme yeri başka türlüde olabilir ama örnek böyleydi kolayıda buydu . 73