Arkadaşlar merhabalar,
Cevaplarınız ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Pardus v.2 çok sayıda devreden meydana geliyor. Forty gibi de maalesef basit yapılı değil. Ara frekans, agc audio preamplifikatörü, mikrofon preamplifikatörleri, ddsiyle farklılığı oluşturuyor. Ama dinlemede ve göndermede farklılığını çok rahat anladım. Hatta İtalya'dan bir amatör kendi sesimi bana geri dinletti. Ayrıca onlardan aldığım raporlar çok sevindiriciydi. Ülke içi qso larda da modülasyonum çok beğenilmekte.
Bunun ardından Allah nasip ederse Pardus v.3 gelecek. Bunda da ek olarak Linear yerini alacak. Çünkü hatırı sayılır bir çıkış gücünüz olunca; konuşamadığınız yer neredeyse olmuyor. Profesyonel cihazı hiç aratmıyor. Ne kadar zamandır diğer cihazı kullanmıyorum. İhtiyaç hissetmiyorum.
Ayrıca yabancılarla konuşurken "homemade transreceiver" kelimeleriyle qso yapmanın keyfine de diyecek yok. Bazen qso sonuna doğru I've got a web site,
www.ta3en.com" diye referans göstermek haz veriyor insana.
Arkadaşlar, hiç şema yayınlayamadım. Ama parça parça da olsa yayınlamayı düşünüyorum. Ayrıca nasip olursa; sprint Layod çizimini, bir kaç qso ve qrp yi tanıtım videosunu da yayına veremeyi düşünüyorum.
Herkse Çalışmalarında başarılar dilerim.
www.ta3en.com Hüseyin KARAGÖZ 73...