Ana Sayfa > DXpedition ve Özel Gün Çalışmaları ***
Bouvet island 2018 "3YØZ"
TA5FA:
BU TÜR SPOTLARA İTİBAR ETMEYİNİZ.
Planlanan başlangıç tarihi 20 Ocaktır.
TA5FA:
Ekip Punta arenas(şiliden) Adaya geçmektedir. Gerekli basın bildirimlerini siz değerli TA-DX takipçilerimize sunamadım.
Denizcilikle zerre kadar ilgim olmadığından Şiliden değilde Güney Afrikadan ulaşımın daha az yol katedilmezmiydi sorusu aklıma geliyor. (Tez canlı arkadaşlarım hemen şunu diyorlardır yahu adamlar 2 yıldır planlamış senin düşündüklerini düşünmemişlermidir diye.....) Bizim kisi sadece neden sorusuna cevap bulabilirsek hem biraz deniz bilgimizde artırmış oluruz.
TA8A:
Mehmet Amca,
Projeksiyon haritalarda görünen mesafelerin oranı gerçekle aynı değildir. O sebeple küreden bakmak lazım. Mesafeler küre üzerinde doğrudur. Ya da o taraftan otobüs daha sık geçiyor olabilir. HI 73
Bilal Ekmekci, TA8A
TA2NC:
Valla heyecanla ay'ın degradiation'inin dusmesini ve Bouvet'i yakalamayi umut ediyorum ama, hem onlarin 2 antenli olusu hem de EME de bir suru dev istasyonun oluşu gozumu korkutmuyor da degil.
Bakalim bu mucadeleden bir DXCC cikarabielcek miyim...
3DA0MB Swaziland DXpedition'unda yakalamayi basarmistim.. Neden olmasın degil mi?
TA5FA:
Kötü hava koşulları helikopterin Gemi<>Ada arası tranferini 4 gündür engelliyordu Dxpetidition iptal edildi.
Gemi dönüşe geçmiş ....
Operatörlerden daha fazla üzgünüm .....
Kaynak;
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git