ANA EKİPMAN PSU HAZIR BİR ÜRÜNDÜR BURADA KUTULAMA İŞLEMİ BANA AİTDİR.Vaktiyle 1MC Murat Bey bizlere bu değerli aleti kazandırmıştı
http://www.telsizciler.org/index.php/topic,35763.msg118815.html#msg118815Ancak Fan sesi ve ergonomi olmayan kutusuyla (bu kişisel görüşümdür mevcut haliyle onlarca arkadaş kullanmaktadır) kutusundaki AC önden DC arkadan oluşu ve masa üstünüzde çok şık durmamasıdır. Fan sesi için çeşitli uygulamalar yapsam da fan devri ile alakalı ses gürültü olayı pek tatmin etmemişti.
Tüm bu saydıklarım Elmayı Armut niyetine kullanmak isteyişimizden kaynaklanmaktadır zira adamlar bunlar Server kaslarında yıllarca tepe tepe kullanmışlar.
Neyse Orijin-alinde masamda duran
ICOM PS125 hep kibar kibar bana gülümsemektedir :) . Bende ona benzer kutu bulmak istesem de pek başarılı olamadım o boyutlarda kutu üretimi maalesef piyasada yok. Kutuyu kendim büktüreyim sacmı-Aluminyum mu derken semeriynen-seksene misali vazgeçtim.
Derken 100*100 plastik kanalet üzerine yoğunlaşırken üst kapak ön arka kapama v.s fan titreşimi önüne geçilmez boyutlara getti......
100*100 kutu Alu-profil düşündüm fiyatı dudak uçuklattı.
ICOM PS 125 ölçüleri : En 94mmx Yükseklik 111mmx Derinlik 287mm 3 kg
Ve sonunda arızalı işi bitmiş UPS kutusunu gözüme kestirdim.
Bize 29cm derinlik gerekli ancak Fan ilavemizle birlikte kutunu dışına çıkmamız muhtemeldir.
Başladık eski UPS kutumuzun içini boşaltmaya ,,,