Ana Sayfa > DXpedition ve Özel Gün Çalışmaları ***
4L/TA7AOF - 4L/TA7AZC - Gürcistan DXpedition !
TA1ZE:
tebrikler gencler...
TA4SO:
Sevgili Furkan,
Seninle CQ WPX RTTY yarışmasında qso yapma imkanımız da oldu öncelikle çok teşekkür ederim. Eğer lotw onayı alırsam bu benim için 40m'de yeni bir dxcc olacak.
Çalışmanızı, duygu ve düşüncelerini ne kadar güzel ve içten anlatmışsın. Seni, Gölkemi ve emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum. Her çalışmanızı ilgiyle takip ediyorum. İkiniz başta olmak üzere amatör dünyada faaliyet gösteren gençlerimizle gurur duyuyorum.
Selam ve saygılarımla, 73...
TA7AOF:
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
TA2NC Oğuzhan ağabey, yorumunuz için teşekkür ederim. "4LXXX seklinde bir cagri isareti almaniz cok daha iyi olurdu." yorumunuza cevap olarak;
Yarışmaya 45 gün kala 4L6QC Sergo ile iletişime geçip 4L0TC çağrı işareti almak istediğimizi belirttik. Evrakları gönderdikten sonra beklemeye başladık. O sırada 4L0TC çağrı işareti için QSL kart modelleri düşünmeye bile başlamıştık. Yarışmaya 1 hafta kala 4L/ çağrı işaretleri aldığımızı öğrendiğimizde hayal kırıklığı yaşadık çünkü yarışmaya 2 farklı çağrı işareti katılmak bizi zor duruma sokacaktı. Yedek 2 cihaz ( 2 tane ft-857D) ve filtreler ile gittik. Orada da FT-1000D mevcut. Planımızda iki cihaz aynı anda çalışıp, yarışmaya o şekilde katılmayı planlamıştık. Fakat filtrelere rağmen, antenler dip dibe olduğu için birbirine baskı yapıyordu. Bu sebepten ötürü bir cumartesi günü ben, diğer gün Gölkem çalıştı. Birer gün çalışmamıza rağmen güzel skorlar elde ettik. Bir sonraki gidişimizde nasipse 4L0TC çağrı işareti ile çalışmayı hedefliyoruz.
Yarışmaya ayrı ayrı katıldığımız için, farklı bandlarda log gönderip, CQ WW WPX RTTY Gurcistan rekorlarını egale etmeyi, TA çağrı işaretlerini rekorlara yazdırmayı hedefledik. Her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek.
TA4PR Ali Rıza ağabey, TA1AZE Oğuzhan ağabey ve TA4SO Şadan ağabey yorumlarınız için teşekkür ederim. Ayrıca Şadan ağabey güzel QSO için de teşekkür ederim. QRZ.com, Eqsl.cc ve Clublog'a logları yükledim. Hafta içerisinde LoTW'ye yükleyeceğim. TC73TESLA çalışmasında Logları LoTW'ye yüklerken anahtar aktivasyon dosyasını değiştirmiştim. Bir hafta içerisinde hepsini halledeceğim.
73 de TA7AOF
TA2NC:
Normal cagri isareti vermemeleri kotu olmuş Furkan hocam.
Bir dahakine umarim.
Tekrar tebrik ederim.
73
TA7AOF:
Değerli radyo amatörleri ;
Geç LoTW onayı için özür diliyorum. Tüm loglar LoTW, Clublog, E-qsl ve qrz.com'a yüklenmiştir.
Kesin olmayan sonuçlar aşağıdadır. Bu sonuçlara göre, hedeflerimize ulaşmış görünüyoruz.
Birde TA1PB M. Murat ÖZBİL hocam ile yaptığımız görüşme sonrası E-qsl üzerinden SWL kartı gelmiş :) Çok sevindim. Buraya da ekliyorum.
73 de TA7AOF
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git