Bu alıcıyı 1989 yılında 14 MHz bandında monte edip çalıştırmıştım. Baskılı devresi çok basit olduğu için, fotokopi üzerinden delikleri delmek + bakırlı yüzeyi ince asetat kalemi ile boyamak + tuzruhu/perhidrol karışımı sıvının içinde eritmek sureti ile kendim imal etmiştim. Her şeyini kendim yaptığım için de dinlemek çok zevkli olmuştu. O zaman oturduğum eski evde çatı üzerinde eski tip radyo anteni vardı. O antenle gayet güzel dinleme yapılabiliyordu. Dual gate fet'i yakmadan monte edebilmek için havyayı toprakladığımı hatırlıyorum. Ferit nüveleri önce orta dalga radyoların anten kömürünü kırarak yapmıştım, randıman alamayınca hurdalıktan bulduğum kısa dalga lambalı radyo bobinlerini modifiye ederek kullanmıştım. Yaptığım en derli toplu devre idi. Ne yazık ki bu devreyi bir ev taşıma esnasında kaybettim.
Sanıyorum bu devrenin aslı toroid kullanıyordu, Halil İbrahim bey toroidleri düz ferrit nüve şekline çevirip devreyi yeniden tasarlamıştı. Kendisine bana bu eşsiz duyguyu yaşattığı için, yıllar sonra da olsa, buradan çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyor ve uzun sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu güzel paylaşım için de Bilal beye ayrıyeten teşekkür ve hayır dua ediyor, saygılar sunuyorum. 73