MERHABA,
exe uzantılı dosyayı acınca : logları ayrı ayrı mı işleme tabii tutacağız? çünkü her yarışma ve kaıyıtı arı isimlerle kaydediyorum. her logu iş bitimi önce TAXXX diye gönderiyorum ama yedekleme için hepsini zaman ve işeme göre isimlendirerek saklıyorum.
73
TA2E
GENEL BİLGİLENDİRME : Radyo amatörü olarak Log kaydınıza ADIF olarak ulaşabileceğiniz bir Log programınız yada online Log platformuna sahip olmanız gerekir. Bu size bu ve buna benzer durumlarda Log kayıtlarınıza derli-toplu anında ulaşmanızı sağlar.
Yıllardır bu konuda yazıp çizerim.
Ama .....
SİZE ÖZEL BİLGİLENDİRME: Geçen yılda aynı soruyu sormuştunuz ve cevaplamıştım,
http://www.telsizciler.org/index.php/topic,40250.msg138585.html#msg138585Log kayıtlarınız nerede tuttuğunuzu pek anlayamasam da;
Ayrı ayrı kaydettiğiniz log lar ADIF formatında mıdır ve hepsi aynı çağrı işaretinize mi aittidir ?
Cevabınız "EVET" ise hepsini birleştirin ve .exe programına verin.
Cevabınız "HAYIR" ise mutlaka E-qsl kullanıyorsunuzdur oradan download ADIF yapın ve kullanın. (İçeriğinde SWL istasyonlarıda gelir sonuç ne olur denemeden bilinmez)
Veya düzenli Clublog 'a log yüklüyorsanız burada Log download çok kolay ve kullanışlıdır.
Qrz.com 'dan log indirmek hem mesakkatli hemde kullanılabilirliği zordur(Log içeriği aşırı bilgi barındırdığındandır)
İşin Özü bundan sonraki Radyo Amatörlüğü için Log kayıtlarını derli-toplu erişilebilecek Log programına yada online Log platformuna sahip olmaktır.Kolay gelsin.